Despre noi

Ce reprezintă liligo.com?

Este o nouă specie de "animal de internet" : un motor de căutare pentru călătorii. Liligo.com caută pe loc toate zborurile şi trenurile disponibile pe un număr maxim de site-uri de călătorii, site-uri ale agenţiilor de turism, companii aeriene cu tarif normal precum şi low-cost. Puteţi găsi cu cea mai mare uşurinţă călătoria dorită. Faceţi Click pe alegerea dvs. şi veţi putea face rezervarea direct pe site-ul furnizorului.

Ce face liligo.com să se deosebească de celelalte motoare de căutare pentru călătorii?

Puteţi recunoaşte liligo.com mai întâi după ceea ce nu face: liligo.com nu vinde nimic. Nu suntem nici agenţie de turism online, nici companie aeriană. Toate acestea au o gamă de oferte la vanzare. Dar liligo.com stă total la dispoziţia dumneavoastră. Consultăm toate site-urile cunoscute şi poate câteva pe care poate, le-aţi ratat, precum şi vastul teritoriu încă neexplorat al companiilor aeriene low-cost. La urma urmei, aveţi lucruri mai importante de făcut. Noi... nu avem.

De ce să am încredere în liligo.com?

liligo.com nu are intenţii ascunse. Anumite site-uri de călătorii "comparatoare" confundă compararea zborurilor cu vinderea lor. Şi fac tot posibilul să vă ademenească spre site-urile lor partenere. Tot ceea ce face Liligo.com este să caute; pentru noi nu contează ce zbor alegeţi. Dar ne pasă când vine vorba să fim cel mai obiectiv, exhaustiv, şi util motor de căutare pentru călătorii. De aceea nu avem favoriţi şi rezultatele noastre sunt listate transparent conform preţului total - toate taxele şi serviciile incluse. Acesta este motivul pentru care dezvoltăm în mod constant instrumente inovatoare, precum "Combinaţiile Low-Cost", opţiunea Buzz şi Filtrele de Căutare pentru a vă permite să vă modelaţi căutarea în felul dorit de dvs.

Cum supravieţuieşte liligo.com?

Agenţiile de turism şi companiile aeriene răsplătesc liligo.com pentru serviciul general de a ajuta lumea să vadă ofertele lor. Precum majoritatea motoarelor de căutare pentru călătorii, liligo.com câştgă prin intermediul link-urilor sponsotizate, indicate în mod clar în spaţiile destinate publicităţii. Dar ne ţinem promisiunea: nu veţi fi nevoit să plătiţi niciodată pentru serviciile prestate de noi.

De unde vine liligo.com?

liligo.com, fondat de Pierre Bonelli, în 2005, a fost condus de o echipa antreprenorială pasionată care a simțit că nevoile consumatorilor pentru a găsi cele mai bune oferte de călătorii nu era îdeplinită. Astăzi, echipa, formată din aproximativ 50 de colegi, este încă atât de pasionată de tehnologie și de călătorie, încât dezvoltarea celui mai bun motor de căutare de călătorie de pe web e ceva natural.