liligo.com se angajează

liligo.com declară pe propria răspundere că puterea de alegere a călătoriilor, se află acum în mâna turistului. Promitem să ne bazăm pe următoarele şase principii :

1.

Acces total

Pentru fiecare călătorie, liligo.com promite să caute cel mai mare număr de site-uri de călătorii. Pentru a vă oferi un număr maxim de soluţii de călătorie relevante, adăugăm în mod continuu agenţii de turism, tur-operatori şi companii aeriene (normale şi low-cost) pe lista de site-uri consultate de noi.

2.

Informaţii nepărtinitoare

liligo.com promite să caute şi să afişeze rezultate cu toată obiectivitatea. Comandăm rezultate de zbor în mod transparent, de la cel mai ieftin la cel mai scump fără tratament preferenţial. Reclamele sponsorizate sunt identificate în mod clar pentru a nu fi niciodată confundate cu rezultatele dvs. de zbor.

3.

Mai multe opţiuni low-cost

Pentru a garanta că veţi obţine întotdeauna cele mai mici preţuri, liligo.com munceşte din greu la mărirea numărului de companii aeriene low-cost consultate şi încearcă să facă ofertele acestora mai accesibile, folosind unelte precum Combinaţiile Low-Cost.

4.

Să ştiţi ce plătiţi

Preţul bilteului pe care îl vedeţi afişat pe liligo.com reprezintă exact suma pe care o veţi plăti. Toate taxele sunt incluse, deci nu veţi avea parte de surprize când veţi face rezervarea pe site-ul furnizorului. Şi bineînţeles, căutările efectuate pe liligo.com sunt compet gratuite.

5.

Cea mai bună tehnologie de căutare

liligo.com promite să inoveze şi să îmbunătăţească în mod continuu procesul dvs. de căutare. Ştim că o singură căutare nu se potriveşte tuturor oamenilor sau tuturor călătoriilor. De aceea am dezvoltat o nouă tehmologie pentru a vă ajuta să vă modelaţi căutarea, să găsiţi cele mai ieftine destinaţii şi date de călătorie, să obţineţi get cele mai bune idei pentru călătorii din alte căutări şi chiar să compuneţi cel mai bun bilet low-cost. Şi nu ne oprim aici.

6.

Puterea "comunităţii"

liligo.com împuterniceşte călătorul să beneficieze de această comunitate şi promite să continue. Refuzăm să fim un motor de căutare "în sens unic; liligo.com este interactiv. De exmplu, opţiunea noastră Buzz vă dă puterea să consultaţi căutările efectuate de ceilalţi utilizatori pentru obţinerea celor mai bune şi ieftine idei de călătorie. Avem de asemenea, forumuri, blog-uri şi multe altele pentru a juta călătorii să obţină cele mai bune sfaturi. Şi bineînţeles, echipa liligo.com este întotdeauna pregătită să vă asculte şi să răspundă în decurs de 48 de ore.